«Якщо не перемагати Мальту, то навіщо грати далі?»: Саленко натякнув на поразку команди Шевченка островитянам

Переглядів 2611
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
4 голоси
«Якщо не перемагати Мальту, то навіщо грати далі?»: Саленко натякнув на поразку команди Шевченка островитянам
Олег Саленко. Фото: Google
Найкращий бомбардир Чемпіонату світу 1994 року та ексфорвард київського Динамо і низки європейських клубів Олег Саленко спрогнозував результат матчу в рамках відбору до Євро-2024 Україна – Мальта.

Олег Саленко впевнений, що національна збірна України не повинна мати жодних проблем зі здобуттям повноцінних трьох очок в протистоянні зі збірною Мальти. Але і не потрібно виходити на матч переможцями заздалегідь, бо свого часу Мальта вже давала по зубах українцям. В 2017 році островитяни перемогли команду Андрія Шевченка 1:0.

«В цьому матчі найголовніше — це не недооцінити суперника. Не виходити на поле з налаштуванням, а, мовляв, що це за командочка, обіграємо. На одній нозі. Багато збірних і не раз втрачали очки в поєдинках з аутсайдерами, саме через недооцінку», – сказав Саленко.

Але в разі правильного налаштування на гру, Мальту Україна має не просто перемагати, а перемагати з великим рахунком, впевнений Саленко.

«Очікую, що в цьому поєдинку ми можемо побачити чимало голів. Артем Довбик може забити чи Владислав Ванат. Не тільки ж Віктору Циганкову забивати, вони теж хочуть.

Якщо не перемагати Мальту, то навіщо грати далі? Думаю рахунок буде 3:0, або й 4:0 на користь збірної України», – сказав Саленко в інтерв’ю SportNews.

  • Матч відбіркового циклу Євро-2024 Україна – Мальта відбудеться 19 червня у Трнаві (Словаччина). Початок – 19.00;
  • Збірна України в групі С відбору Євро-2024 з трьома очками в активі іде другою. Також по три бали у третьої Італії та четвертої Північної Македонії. Усі ці збірні зіграли по два поєдинки; 
  • Мальта — п’ята, у неї нуль залікових пунктів. Перша Англія з дев’ятьма очками. Ці збірні вже мають в активі по три проведених зустрічі.