«Якщо Рух не влаштує компенсація, то ми звертаємося до Палати суперечок ФІФА»: Дедишин – про скандального легіонера Руха

Переглядів 6660
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
4 голоси
«Якщо Рух не влаштує компенсація, то ми звертаємося до Палати суперечок ФІФА»: Дедишин – про скандального легіонера Руха
Ігор Дедишин. Фото: ФК Рух
Генеральний директор Львівського Руху Ігор Дедишин розповів, чому насправді за галицьку команду не грає нігерійський легіонер Енобахаре Брайт.

Причина того, що за Рух й досі не грає Енобахаре Брайт, який зник з радарів ще в минулому сезоні, полягає не в травмі нігерійця. Все набагато цікавіше і скандальніше.

«Ще взимку він не повернувся до розташування команди. Наразі вирішуємо питання щодо притягнення його до відповідальності за самовільне залишення розташування команди. 

По суті він розірвав контракт в односторонньому порядку. Ми хочемо стягнути з нього компенсацію відповідно до контракту. Якщо Рух не влаштує компенсація, то ми звертаємося до Палати суперечок ФІФА», – сказав Дедишин в інтерв’ю FanDay.

  • В сезоні 2022/2023 Енобахаре Брайт зіграв за Рух лише в одному офіційному поєдинку.
  • До Львову нігерієць переїхав з єрусалимського Хапоелю.
  • Найбільш тривалий відрізок кар’єри Брайт провів в Англії, де захищав кольори Вулвергемптона: 41 поєдинок, один гол, дві результативні передачі.