«Якщо з Почеттіно не вийде, то Мудрику треба буде закінчувати»: Леоненко жорстко висловився про майбутнє Михайла в Челсі

Переглядів 320
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
2 голоси
«Якщо з Почеттіно не вийде, то Мудрику треба буде закінчувати»: Леоненко жорстко висловився про майбутнє Михайла в Челсі
Михайло Мудрик. Фото: Google
Екс-форвард Динамо та збірної України Віктор Леоненко поділився думкою про рішення головного тренера Челсі Маурісіо Почеттіно щодо персональної роботи з Михайлом Мудриком.

Леоненко у своєму Telegram-каналі привітав рішення новоспеченого наставника Челсі працювати з Мудриком індивідуально і згадав про свою роботу з Валерієм Газзаєвим під час виступів за московське Динамо на початку 90-х.

«Я це пройшов із Газзаєвим. Я жив на базі в Москві, місто мені взагалі не подобалося – метушня, затори. Ми з Газзаєвим розбирали тренування та ігри. Я все вбирав у себе»

Леоненко також висловився про перспективи Мудрика в команді Почеттіно.

«Якщо вже з Почеттіно не вийде, тоді Мудрику треба буде закінчувати. Швидше за все, його з Челсі приберуть. Щоправда, незрозуміло куди. Напевно, в оренду. Якщо так –  то підуть образи, тому що він уже зірка.  Вважаю, що у Мудрика є серйозний шанс стати футболістом завдяки роботі з Почеттіно», – сказав Леоненко.

22-річний Мудрик перейшов у Челсі з Шахтаря в січні за 70+30 мільйонів євро. За півроку в Англії Михайло провів 17 поєдинків, в яких відзначився двома асистами.