Яремчук може передумати залишитися у Валенсії: російський мільярдер хоче придбати клуб

Переглядів 5688
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
6 голосів
Яремчук може передумати залишитися у Валенсії: російський мільярдер хоче придбати клуб
Роман Абрамович. Фото: Reuters
Власник Валенсії Пітер Лім розглядає варіант з продажем клубу колишньому власнику Челсі Роману Абрамовичу, який сподівається повернутись у великий футбол.

Роман Абрамович зацікавлений у купівлі Валенсії, повідомляє AS.

Вболівальники «кажанів», які недолюблюють нинішнього власника Валенсії, підтримують такий розвиток подій, адже сподіваються, що з грошовитим власником справи клубу підуть вгору.

У 2022 році Лім та Абрамович обговорювали потенційний продаж Валенсії. Англо-сінгапурський бізнесмен хотів отримати 250 мільйонів євро, плюс борги клубу на таку ж суму.

Поява Абрамовича у Валенсії може спонукати форварда збірної України Романа Яремчука покинути клуб після завершення орендної угоди влітку.

  • Роман Абрамович був власником Челсі з 2003 по 2022 рік, але після запроваджених проти російських олігархів у 2022 році через війну в Україні, бізнесмен був змушений продати англійський клуб. 
  • За часів Абрамовича сині протягом 19 років п’ять разів ставав чемпіоном АПЛ, п’ять разів вигравав Кубок Англії, тричі Кубок Ліги, двічі Суперкубок Англії, а також два рази Лігу чемпіонів і Лігу Європи та Суперкубок УЄФА.