Яремчук та Соболь потрапили до заявки Брюгге на матч з лідером: Паркер дає шанс українцям

Переглядів 487
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Яремчук та Соболь потрапили до заявки Брюгге на матч з лідером: Паркер дає шанс українцям
Едуард Соболь та Роман Яремчук. Фото: Google
Українські легіонери Брюгге Роман Яремчук та Едуард Соболь опинился у заявці своєї команди на поєдинок чемпіонату Бельгії з лідером Ліги Жюпіле Генком.

Новоспечений головний тренер бельгійського Брюгге Скотт Паркер вніс українських легіонерів форварда Романа Яремчука та крайнього захисника Едуарда Соболь до заявки команди на поєдинок 19 туру бельгійської Ліги Жюпіле з Генком, який на даний момент є одноосібним лідером чемпіонату Бельгії.

До слова, англійський спеціаліст обох українців залишив у запасі. До стартового складу вони не потрапили і будуть мати можливість підсилити команду після виходу на заміну.

Матч між Генком та Брюгге відбудеться сьогодні, в неділю, восьмого січня. Початок зустрічі о 14:30 за київським часом.

Додамо, що на даний момент Брюгге з 34 очками в активі іде на четвертому місці в турнірній таблиці чемпіонату Бельгії. Генк з 26 балами впевнено лідирує, випереджаючи Уніон Сент-Жилуа та Антверпен, які розташувалися на другій та третій позиціях, на сім очок.

Зазначимо, що в рамках плей-офф Ліги чемпіонів Брюгге гратиме з португальською Бенфікою (15 лютого на своєму полі і сьомого березня на виїзді).

X