Ярмоленко не буде включений у заявку на матч з Бешикташем: відомо, чому вінгер киян пропустить гру в ЛК

Переглядів 2609
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
Ярмоленко не буде включений у заявку на матч з Бешикташем: відомо, чому вінгер киян пропустить гру в ЛК
Андрій Ярмоленко. Фото: ФК Динамо
Капітан та лідер київського Динамо Андрій Ярмоленко пропустить першу гру кваліфікації Ліги конференцій проти турецького Бешикташу. У ключового гравця столичного клубу проблеми зі здоров'ям.

Андрій Ярмоленко не потрапить до заявки київського Динамо на домашній поєдинок плей-офф раунду Ліги конференцій проти стамбульського Бешикташу.

Півзахисник біло-синіх зазнав ушкодження на одному з тренувань команди. Про це повідомив телеграм-канал Динамо Київ Inside, з посиланням на свої джерела в структурі клубу.

Характер травми та терміни відновлення Ярмоленка наразі не розголошуються.

  • 33-річний Андрій Ярмоленко влітку повернувся до Динамо у статусі вільного агента після шестирічного етапу зарубіжної кар'єри та провів у складі киян у поточному сезоні п'ять матчів, у яких забив три голи.
  • Поєдинок вирішальної кваліфікації Ліги конференцій між Динамо та Бешикташем буде зіграно сьогодні, 24 серпня (матч прийматиме Бухарест). Початок гри о 20:00 за Києвом. 
  • Поєдинок-відповідь у Стамбулі заплановано на 31 серпня.
  • На попередній стадії стамбульский гранд пройшов Нефтчі, двічі перемігши азербайджанський клуб (2:1, 3:1).
  • Головний тренер Динамо Мірча Луческу тренував Бешикташ в період з 2002 по 2004 роки. На чолі цього клубу румунський спеціаліст ставав чемпіоном Туреччини в сезоні 2002/2003.