Ярмоленко та Динамо: джерело повідомило, чи повернеться вінгер до київського гранда цього сезону

Переглядів 491
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Ярмоленко та Динамо: джерело повідомило, чи повернеться вінгер до київського гранда цього сезону
Андрій Ярмоленко. Фото: Google
Андрій Ярмоленко, що виступає на позиції вінгера національної збірної України та Аль-Айну з ОАЕ, продовжуватиме гратиза арабську команду як мінімум до кінця поточного сезону.

Андрій Ярмоленко був близьким до повернення до Динамо вже цього сезону. Вінгер вів перемовини з арабським клубом Аль-Айн, якому належить, про дострокове розірвання контракту.

Але український журналіст Віктор Вацко в ефірі авторського ютуб-каналу повідомив, що цього сезону на Ярмоленка в Києві можна не чекати.

«Ярмоленко не буде у Динамо, як мінімум до літа. Аль-Айн не те, щоб нікуди його не відпускає, навіть більше, клуб може і серйозно розмірковує над тим, щоб улітку скористатися опцією, яка є в контракті Ярмоленка про продовження контракту ще на один рік», – сказав Вацко.

Контракт 33-річного Ярмоленка з Аль-Айном діє до червня. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює гравця у 2,5 мільйона євро.

Андрій виступав за Динамо з 2008 по 2017 рік і провів у київській команді 340 матчів, у яких забив 137 голів і зробив 90 результативних передач.

X