«Ярмоленко та Шовковський Суркісам потрібні заради піару»: ультрас Динамо – про повернення легенди киян

Переглядів 4115
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Ярмоленко та Шовковський Суркісам потрібні заради піару»: ультрас Динамо – про повернення легенди киян
Ультрас Динамо. Фото: Google
Радикально налаштовані вболівальники київського Динамо продовжують політику несприйняття нинішнього керівництва клубу. Братів Суркісів не перестають відкрито критикувати.

Ймовірне повернення до київського Динамо Андрія Ярмоленка очікують та коментують не лише чинні гравці Динамо та футбольні спеціалісти й журналісти, а й найвідданіші вболівальники клубу. 

Так один з представників ультрас Динамо на прізвисько Декстер, максимально радикально висловився щодо повернення Андрія Ярмоленка в київський клуб. Претензій до гравця немає жодних. На горіхи дісталося президенту біло-синіх Ігорю Суркісу та його братові Григорію.

«Всі знайомі, близькі до клубу, стверджують, що фінансовий стан справ в Динамо дуже печальний. І на цьому фоні Суркіси продовжують платити повну зарплату «будулаю» (мова про головного тренера Динамо Мірчу Луческу, – прим. «УФ»), на нормальні гроші підписують Ярмолу

З цього всього я роблю висновок, що і Ярмоленко, і Шовковський зараз Суркісам потрібні просто заради піару - щоб показати, що хтось все ще має з ними справи», - написав на своєму телеграм-каналі Декстер.

  • Відкрита ненависть до Мірчі Луческу з боку ультрас Динамо розпочалася з перших днів переїзду колишнього наставника Шахтаря до Києва;
  • Чимало найвідданіших вболівальників Динамо відкрито бойкотують матчі клубу, не приходячи на трибуни стадіону, саме через Луческу.