Ярмоленко та Сидорчук: капітан Динамо однозначно відреагував на повернення живої ікони клубу

Переглядів 8895
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
4 голоси
Ярмоленко та Сидорчук: капітан Динамо однозначно відреагував на повернення живої ікони клубу
Андрій Ярмоленко та Сергій Сидорчук. Фото: ФК Динамо
Капітан київського Динамо Сергій Сидорчук прокоментував повернення в рідний клуб легендарного вінгера та лідера збірної України Андрія Ярмоленка.

Півзахисник та капітан київського Динамо Сергій Сидорчук публічно привітав Андрія Ярмоленка з поверненням в рідну команду.

«Це мало статися. Такий крок найкраще показує, наскільки важлива для тебе буква «Д» на серці та прапор України на грудях. Для команди це велике підсилення та підтримка у непрості часи. Разом тільки вперед. З поверненням додому, друже!», ‒ написав Сидорчук у власному Instagram.

Раніше повідомлялося, що Андрій відмовився від капітанської пов'язки, яку запропонував йому президент Динамо Ігор Суркіс.

  • Ярмоленко перейшов до Динамо з чернігівської Десни у 2007 році. У складі киян 33-річний вінгер провів 340 матчів, забив 137 голів, віддав 90 асистів та виграв вісім трофеїв.
  • В серпні 2017 року Андрій покинув рідний клуб, перейшовши до дортмундської Боруссії за 25 млн євро. Ще за рік українець знову змінить клуб і стане гравцем лондонського Вест Хему.
  • Останнім клубом Ярмоленка до повернення в Динамо був еміратський Аль-Айн у складі якого він провів 33 гри, забив 12 голів та віддав шість асистів.
  • Сидорчук перейшов до Динамо з запорізького Металурга у 2013 році. Відтоді 32-річний півзахисник провів 320 матчів у біло-синій футболці, оформив по 20 голів й асистів та здобув 12 трофеїв. 
  • Ярмоленко разом з Сидорчуком провели 122 гри разом: тричі після асистів Сергія забивав Андрій та одного разу сталося навпаки.