Ярмоленко відкрив лік голам у 2023 році: Аль-Айн на чолі з Ребровим перервав серію без перемог

Переглядів 673
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
0 голосів
Ярмоленко відкрив лік голам у 2023 році: Аль-Айн на чолі з Ребровим перервав серію без перемог
Андрій Ярмоленко. Фото: Аль-Айн
Вінгер збірної України Андрій Ярмоленко відзначився черговим голом у складі Аль-Айна. Капітан «синьо-жовтих« розписався у воротах Аль-Батеха.

Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров випустив Ярмоленка на гру проти Аль-Батеха з перших хвилин. На 35-й хвилині зустрічі українець зробив чудове забігання за спину захисників, які намагалися зробити штучний офсайд та вийшов на побачення з голкіпером команди суперника, яке завершилося голом.

Гол у ворота Аль-Батеха став для Ярмоленка п'ятим у футболці Аль-Айна. Цей забитий м'яч також є першим для Андрія у 2023 році. Фінальний свисток зафіксував підсумковий результат – 3:2 на користь команди Ярмоленка та Реброва.

Відео голу Андрія Ярмоленка можна переглянути у Telegram-каналі FanDay

Ярмоленко перейшов в Аль-Айн минулого літа на правах вільного агента з Вест Гема. У поточному сезоні він узяв участь у 16матчах, в яких забив п'ять голів і зробив чотири результативні передачі.

Контракт українця з чинним чемпіоном та володарем Кубка ОАЕ розрахований до кінця поточного сезону. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює Ярмоленка у два з половиною мільйони євро.

Аль-Айн після 13 зіграних турів посідає сьоме місце в турнірній таблиці Про-ліги ОАЕ, маючи у своєму активі 22 очки. 

X