Українець дебютував за команду АПЛ: долю матчу вирішила неймовірна розв'язка в серії пенальті

Переглядів 3834
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Українець дебютував за команду АПЛ: долю матчу вирішила неймовірна розв'язка в серії пенальті
Єгор Ярмолюк вперше зіграв за англійський Брентфорд на офіційному рівні. Українець дебютував за свою команду в поєдинку Кубку Англійської ліги з Джиллінгемом.

18-річний український півзахисник англійського Брентфорда Єгор Ярмолюк дебютував за команду АПЛ в офіційному матчі.

Молодий українець вийшов на заміну на 72 хвилині поєдинку 1/16 фіналу Кубка Англійської ліги з Джиллінгемом за рахунку 1:0 на користь своєї команди. Цікаво, що майже одразу після цього на 75 хвилині команда українця пропустила гол. Суперники більше не забивали м’ячів, а тому матч завершився внічию 1:1. Доля путівки до наступного раунду вирішувалася в серії пенальті, в якій сильніше виявився Джиллінгем, перемігший з рахунком 6:5.

Додамо, що до дебюту Єгор Ярмолюк грав за дублюючий склад «бджіл» та двічі потрапляв до заявки на поєдинки АПЛ.

Талановитий півзахисник перейшов до Брентфорда влітку 2022 року. Дніпро-1 отримав за футболіста приблизно 1,5 мільйона фунтів. Також зазначимо, що уродженець Верхньодніпровська Ярмолюк на молодіжному рівні виступав за Сталь (Кам’янське), Дніпро та Дніпро-1. Потім, починаючи з 2020 року юний талант був футболістом основної команди Дніпра-1.

Зазначимо, що в турнірній таблиці АПЛ Брентфорд з 16 очками знаходиться на 11 місці. Наступний матч «бджоли» зіграють 12 листопада на виїзді з Манчестер Сіті в рамках чемпіонату Англії.

X