«Ярмолюк готовий до дорослого футболу»: наставник збірної України U-19 – про відбір до Євро-2023

Переглядів 1879
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Ярмолюк готовий до дорослого футболу»: наставник збірної України U-19 – про відбір до Євро-2023
Сергій Нагірняк. Фото: УАФ
Головний тренер юнацької збірної України U-19 Сергій Нагорняк підбив підсумок виступу своєї команди у кваліфікаційному раунді Євро-2023, де наші хлопці зайняли перше місце у групі.

Український спеціаліст Нагірняк зізнався, що задоволений виступом своїх підопічних у відборі до чемпіонату Європи наступного року.

«Як можна бути незадоволеним трьома перемогами? У тих умовах, в яких ми опинилися, хлопці проявили себе з найкращого боку. У кожній грі вони старалися, викладалися по максимуму».

Також Нагірняк не став виділяти когось у складі своєї команди, проте зауважив, що Ярмолюк має пристойний рівень.

«Ярмолюк? Можу впевнено сказати, що Єгор готовий до дорослого футболу. Але я не став би виділяти когось одного. Уся команда в цій ситуації спрацювала добре. Із кожною грою вони додавали. 

Кіпр ми обіграли — 4:1, а підсумковий рахунок зі Швецією (2:0) міг би бути й 8:3 (посміхається). У другому та третьому матчах у мене практично не було претензій до підопічних», — наводить слова Нагірняка УАФ.

Нагадаємо, що юнацька збірна України успішно виступила у кваліфікаційному раунді Євро-2023 (U-19), закінчивши турнір на першому місці у групі зі Швецією, Кіпром та Косовом. 

Наша команда здобула три перемоги у трьох матчах і тепер готуватимуться до поєдинків еліт-раунду, які відбудуться навесні наступного року. 

X