«Є підозра, що заплатили з бюджету УАФ»: правоохоронці почали чергове розслідування проти Павелка

Переглядів 10767
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Є підозра, що заплатили з бюджету УАФ»: правоохоронці почали чергове розслідування проти Павелка
Андрій Павелко. Фото: Google
Голова Української асоціації футболу Андрій Павелко вкотре оплатив свої особисті витрати за рахунок грошей на розвиток українського футболу.

Андрія Павелка 5 квітня було переобрано на чотирирічний термін до Виконкому УЄФА. Цю подію він вирішив відзначити в одному зі столичних ресторанів разом з іншими представниками УАФ.

Журналіст Костянтин Андріюк запевняє, що цей банкет був оплачений не з кишені Андрія Павелка, а з грошей Української асоціації футболу.

«Є підозра, що за цей весь банкет і готельні номери на ніч заплатили з бюджету УАФ. Тобто з грошей, які повинні йти на розвиток українського футболу.

Ба більше, коли правоохоронці почали розслідувати цей факт, УАФ почала похапцем просити ресторан повернути цей платіж їм назад. Мовляв, оплата банкету була зроблена помилково», - написав Андріюк у своєму телеграм-каналі.

Нагадаємо, Андрія Павелка звинувачують у розкраданні грошей під час будівництва заводу з виробництва штучної трави для футбольних полів. У рамках цього кримінального провадження керівник УАФ вніс за себе заставу в розмірі майже 10 млн гривень за рахунок футбольної організації.

X