«Є потужним та дуже необхідним меседжем світові»: Суркіс привітав Усика з перемогою над Дюбуа

Переглядів 640
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Є потужним та дуже необхідним меседжем світові»: Суркіс привітав Усика з перемогою над Дюбуа
Ігор Суркіс. Фото: Google
Футбольний клуб Динамо Київ, а саме президент столичної команди Ігор Суркіс звернувся до Олександра Усика після перемоги українського боксера над Даніелем Дюбуа.

Від імені Динамо Олександра Усика привітав із перемогою президент клубу Ігор Суркіс.

«Для нашої країни зараз важливий кожен успіх. Без перебільшення, Ви знову заявили про Україну на увесь спортивний світ та вкотре продемонстрували свій патріотизм, силу волі та жагу до перемоги.

Зараз України переживає страшні часи й кожна подібна подія це ще один шанс нагадати дуже необхідним меседжем світові про необхідність підтримки та допомоги нашій країні у її відчайдушній боротьбі за свободу та незалежність».

Суркіс відзначив сильні сторони Усика та щиро побажав подальших успіхів у кар‘єрі боксера.

«Ваша спортивна сила духу, професіоналізм та воля до перемоги є справжнім прикладом для представників усіх видів спорту, у тому числі для наших футболістів та тренерів. Від усього динамівського колективу вітаю Вас із перемогою та бажаю ніколи не здаватися та утримувати чемпіонський статус якомога довше», — йдеться у привітанні Суркіса.

  • Олександр Усик влітку 2023 року підписав із Поліссям контракт і планує зіграти за житомирську команду в рамках Прем’єр-ліги України.
  • Усик вже грав за Полісся проти рівненського Вересу в рамках турніру Winter Cup узимку 2022 року.
  • Полісся у новому сезоні в п'ятьох матчах здобуло три перемоги.