Є ще порох в порохівницях: в чемпіонаті України серед ветеранів 55+ триває запекла боротьба

Переглядів 1746
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Є ще порох в порохівницях: в чемпіонаті України серед ветеранів 55+ триває запекла боротьба
Чинні чемпіони серед ветеранів 55+ команда Пирятин-Полтавщина. Фото: АВФУ
Першим із турнірів, який у 2023 році запланувала провести Асоціація ветеранів футболу України, є чемпіонат серед найстарших. Категорія 55+ років . Він присвячений пам’яті Володимира Лозинського.

Цього року для участі в змаганні заявилися 17 команд! До речі, це рекорд за кількістю учасників за весь час проведення турніру! Сам чемпіонат розігрується в два етапи – спершу ігри в зонах, сформованих за географічним принципом, а опісля найкращі команди визначать переможця в фінальному етапі.

Наразі тривають змагання у регіонах. У групі Південь перемогу відсвяткував одеський Рішельє, на Сході сильнішим виявився Пирятин-Полтавщина, а в групі Центр не було рівних ірпінській Кудрівці-Veterans.

Заключні троє учасників фінального турніру визначаться 27-28 травня, за результатами групових змагань в Чернівцях, Тернополі та Сарнах. Фінальний етап відбудеться 17-18 червня в Києві, — інформує сайт Асоціації ветеранів футболу України.

Нагадаємо, АВФУ проводить чемпіонат України серед ветеранів 55+ років з 2014 року. За цей час чотири рази переможцем ставав луцький Абориген, двічі мукачевські Карпати, по разу збірна Львова та Пирятин-Полтавщина.