Ювентус цікавився Мудриком: представник Шахтаря розповів цікаві подробиці

Переглядів 6724
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Ювентус цікавився Мудриком: представник Шахтаря розповів цікаві подробиці
Михайло Мудрик. Фото: Google
Українським футболістом донецького Шахтаря Михайлом Мудриком цікавився туринський Ювентус. Однак між італійським та українським клубом не було перемовин. Про це розповів Карло Ніколіні.

Асистент директора Шахтаря з футболу Карло Ніколіні висловився стосовно потенційного трансферу плеймейкера «гірників» Михайла Мудрика.

«Мудрик - це феномен з великою перспективою. Ним цікавилися великі клуби, зокрема, Ювентус. Однак з «б‘янконері» ніколи не було прямих контактів або перемовин», – цитує Ніколіні TuttoJuve. 

Також менеджер донецького клубу заявив, чим зараз зайнятий Мудрик.

«Наразі Михайло зосереджений виключно на заключних поєдинках за Шахтар в УПЛ. Він - професіонал, тому залишить ці чутки для аналізу відповідальним особам. Під час перерви побачимо, чи відбудеться щось», - додав Ніколіні.

Михайло Мудрик у поточному сезоні зіграв за Шахтар 16 матчів, у яких він відзначився вісьмома голами та вісьмома результативними передачами. Відомо, що вже в найближче трансферне вікно український талант може перейти в один із європейських грандів. Одним із головних претендентів на придбання Мудрика є лондонський Арсенал, за який також грає український захисник Олександр Зінченко.

Донецький Шахтар на даний момент з 27 очками в активі знаходиться на другому місці в Прем’єр-лізі України. 

До зимових канікул «гірникам» належить ще зіграти з Днпром-1 та полтавською Ворсклою. Зазначимо, що у рамках плей-офф Ліги Європи Шахтар зіграє з французьким Ренном.

X