Ювентус планує придбати ексзірку Шахтаря: джерело повідомило суму трансфера

Переглядів 1989
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
Ювентус планує придбати ексзірку Шахтаря: джерело повідомило суму трансфера
Додо. Фото: DAZN
Ювентус зацікавлений у послугах колишнього захисника Шахтаря Додо, який зараз виступає за Фіорентину. «Старій Синьйорі» доведеться викласти солідну суму за бразильця.

Ювентус розглядає можливість підписання 24-річного захисника Додо з Фіорентини. Бразилець є потенційним підсиленням для правого флангу оборони команди, особливо з урахуванням серйозної травми Маттія Де Шильйо.

За даними журналістів видання TuttoMercatoWeb, Додо вже чудово адаптувався до гри в Серії А після свого переходу з УПЛ.

«Після не екстраординарної першої частини сезону, ймовірно, через адаптацію і зовсім інший футбол, ніж той, до якого він звик у Шахтарі, він зарекомендував себе як один із найкращих фулбеків ліги, не змусивши клуб пошкодувати про свій трансфер».

Автори матеріалу припустили потенційну вартість придбання Додо для Ювентуса.

«Не виключено, що потрібно як мінімум 30–35 мільйонів, щоб переконати Фіорентину розлучитися з гравцем. Однак для Ювентуса це може бути гарною інвестицією у молодого гравця. Тим більше, його зарплата становить близько півтора мільйона, тому клуб легко зможе запропонувати більше».

Додо. Фото: GettyImages

Участь Ювентуса в європейських кубках наступного сезону може бути під загрозою через санкції, які були накладені на клуб за порушення фінансового фейр-плей. Це може ускладнити можливість серйозних інвестицій у нових гравців.

Проте головним інвестором клубу залишається Exor, компанія, яка має значні фінансові ресурси.

Трансфер Додо також може бути ускладнений через несприятливі взаємини між клубами. Нещодавно власник «фіалок», Рокко Коммісо, заявив у ЗМІ, що гравці не переходять до Ювентуса лише через футболки, а заради грошей.

  • За Фіорентину захисник провів 47 поєдинків, у яких забив один гол та оформив чотири асисти.
  • Контракт Додо з Фіорентиною чинний до 30 червня 2027 року
  • Transfermarkt оцінює бразильця в 17 млн євро.
X