З ексзахисником Зорі офіційно попрощалися у Польщі: новий клуб гравця вже оголосив про його підписання

Переглядів 2227
Ілля Деулін Ілля Деулін
2 голоси
З ексзахисником Зорі офіційно попрощалися у Польщі: новий клуб гравця вже оголосив про його підписання
Жоель Абу Ханна. Фото: Google
Ексгравець Зорі Жоель Абу Ханна офіційно залишив польську Легію та повернувся на Батьківщину – до клубу Маккабі з міста Нетанія з вищої ліги Ізраїлю.

Раніше ми повідомляли, що ексзахисник луганської Зорі Жоель Абу Ханна залишить варшавську Легію та стане гравцем одного із зарубіжних клубів. Тепер це стало доконаним фактом.

«Легіоністи» не подовжили контракт захисника, термін якого спливав цього літа та оголосили про прощання з Абу Ханною. Втім, згідно з ресурсом Transfermarkt, угода гравця з Легією була чинна ще рік.

То ж Абу Ханна повернувся до Ізраїлю, гравцем збірної якого є, і приєднався до клубу Маккабі з міста Нетанія. В стані нової команди захисник вже встиг дати перший коментар:

«Я дуже радий приєднатися до Маккабі. Я хочу допомогти команді досягти цілей. Я від самого початку відчував довіру клубу, і хочу відплатити йому гарним ставленням на полі та за його межами», – наводить слова гравця прес-служба ізраїльтян.

  • 25-річний Абу Ханна перейшов у Зорю з німецького Магдебурга в липні 2019 року в статусі вільного агента і провів за луганчан 55 матчів, у яких забив один гол і оформив один асист.
  • Через два роки Жоель перейшов у Легію, за яку зіграв десять поєдинків.
  • Минулого сезону виступав на правах оренди за Лехію з Гданська, у складі якої зіграв 16 матчів.
  • Легія стала віце-чемпіоном Польщі в минулому сезоні і зіграє у другому кваліфікаційному раунді Ліги конференцій проти казахстанського Ордабаси.
  • Наразі у Легії виступає ще один ексгравець Зорі – Ігор Харатін.
  • Маккабі Нетанія посів п'яте місце в чемпіонаті Ізраїлю і не пробився в єврокубки.