«З керівниками деяких клубів відбувся певний діалог»: Кривенцов розповів про свої плани

Переглядів 257
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«З керівниками деяких клубів відбувся певний діалог»: Кривенцов розповів про свої плани
Валерій Кривенцов. Фото: ФК Металіст 1925
Український фахівець Валерій Кривенцов, який у жовтні залишив посаду головного тренера харківського Металіста 1925, розповів про пошуки нового місця працевлаштування.

У жовтні Металіст 1925 оголосив про припинення співпраці з головним тренером команди Валерієм Кривенцовим. В інтерв'ю сайту FootBoom фахівець розповів, що перебуває у пошуках нового клубу.

«Зараз я перебуваю у пошуку роботи. Готовий очолити нову команду, є велике бажання працювати на тренерській ниві. На жаль, поки що серйозних пропозицій не було. З керівниками деяких українських клубів відбувся певний діалог, але до реальних кроків не дійшло».

49-річний Кривенцов очолював Металіст 1925 з серпня 2020 року та вивів харків'ян із Першої ліги чемпіонату України до елітного дивізіону. Раніше фахівець працював у юнацькій команді донецького Шахтаря, а також у маріупольському Іллічівці.

На зимову перерву харківська команда пішла на сьомому місці у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги, набравши 18 очок. Чемпіонат України поновиться на початку березня.

X