«З людини неможливо витягнути жодної емоції»: Лавриненко прокоментував можливі проблеми Вереса

Переглядів 932
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
«З людини неможливо витягнути жодної емоції»: Лавриненко прокоментував можливі проблеми Вереса
Сергій Лавриненко. Фото: Верес
Головний тренер Вереса Сергій Лавриненко прокоментував порівняння свого характеру з колишнім наставником команди із Рівного Юрієм Віртом, привівши приклад легендарного італійського спеціаліста.

Головний тренер Вереса Сергій Лавриненко дав ексклюзивне інтерв'ю для сайту Sport-express.ua, в якому відповів на запитання про свою стриманість в емоціях.

Зокрема, спеціаліст прокоментував порівняння з екснаставником своєї команди Юрієм Віртом, який навпаки, був відомий своєю експресією.

«Я думаю, що це ніяким чином не вплине негативно на результат. Кожен тренер має свій стиль. Я мало показую свої емоції на публіці, однак ви не бачите мене під час спілкування із футболістами у роздягальні. Можливо, цю експресію я показую там, де потрібно.

Якби від емоцій залежав результат, то всі керівники б шукали імпульсивних наставників. Однак подивіться на Карло Анчелотті. З людини неможливо витягнути жодної емоції, однак вона п’ять разів вигравала Лігу чемпіонів (Анчелотті у якості тренера вигравав ЛЧ чотири рази – прим. «УФ»)», – сказав спеціаліст для Sport-express.ua.

  • Верес після п'яти зіграних матчів йде на 14 місці, маючи чотири бали.
  • У неділю, 17 вересня, рівненський клуб зіграє на виїзді з криворізьким Кривбасом.
  • Лавриненко працює у Вересі з літа цього року, а його контракт розрахований до 2026 року.
  • Вірт очолював клуб з 2019-го по 2023 роки, проте наразі знаходиться без клубу.