З Малиновським в основі Аталанти: бергамаски перемогли у товариському матчі проти Ніцци

Переглядів 1712
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
З Малиновським в основі Аталанти: бергамаски перемогли у товариському матчі проти Ніцци
Руслан Малиновський. Фото: ФК Аталанта
Вчора, 16 грудня, відбувся товариський поєдинок між італійською Аталантою українського півзахисника Руслана Малиновського та французькою Ніццею (3:0).

Аталанта продовжує свою підготовку до другої частини сезону на навчально-тренувальних зборах і провела черговий товариський матч. У грі проти Ніцци з перших хвилин взяв участь і наш Малиновський.

Результат цієї зустрічі було вирішено ще у першому таймі. На 18-й хвилині рахунок у грі відкрив нападник Аталанти Расмус Гейлунд, а через чотири хвилини перевагу подвоїв Дуван Сапата.

У другому таймі Малиновський був замінений на 67-й хвилині, а під завісу гри Аталанта довела рахунок до розгромного, забивши третій гол у компенсований час силами Жеремі Бога.

Таким чином, 3:0. Аталанта здобула свою першу перемогу на зборах. У попередній грі команда зіграла внічию в основний час з німецьким клубом Айнтрахт Франкфурт, проте поступилася серією післяматчевих пенальті. До цього команда мала три поразки поспіль у Серії А.

Зазначимо, що перший офіційний поєдинок у команди Малиновського заплановано на 4 січня. Аталанта у гостях зіграє проти Спеції у Рамках Серії А.

Першу частину сезону Аталанта завершила на шостому місці, маючи у своєму активі 27 очок після 15 зіграних матчів. Малиновський провів за команду 14 поєдинків, у яких забив один гол та віддав дві гольові передачі.

.

X