«З нетерпінням чекав, аби цей трансфер здійснився»: новачок киян Лонвейк – про перехід у Динамо

Переглядів 1088
Євген Чепур Євген Чепур
0 голосів
«З нетерпінням чекав, аби цей трансфер здійснився»: новачок киян Лонвейк – про перехід у Динамо
Джастін Лонвейк. Фото: Динамо
Півзахисник Джастін Лонвейк прокоментував свій перехід до київського Динамо. Нідерландець вважає, що зробив крок вперед у своїй кар’єрі.

Новачок Динамо Лонвейк зізнався, що з нетерпінням чекав переходу до київського клубу.

«Я дуже щасливий приєднатися до Динамо. Це великий крок для мене. З нетерпінням чекаю матчів у новій команді. Звісно, було трохи несподівано, адже літнє трансферне вікно вже було закрите у Данії та багатьох країнах.

Але за кілька днів я почув про інтерес з боку Динамо. З тих пір я з хвилюючим нетерпінням чекав на те, аби цей трансфер здійснився».

Також Лонвейк сказав, що слідкував за новинами про війну в Україні.

«Коли почалася війна, це одразу стало великим шоком для всіх. У той момент я був у Данії, проте слідкував за новинами з нідерландських каналів. Про війну говорили всюди. Для всіх це стало великим шоком. Сподіваюся, що справи покращуватимуться, і в Україну повернеться мир.

Я знаю, що ситуація в країні і зараз залишається важкою. Але я багато спілкувався з людьми, які знаходяться в Києві. На щастя, стан справ у столиці покращується», — сказав Лонвейк на своїй презентації.  

Нагадаємо, що Лонвейк є вихованцем ПСВ. З липня 2021 року був гравцем датського Віборга. У нинішньому сезоні провів за клуб 15 матчів у всіх турнірах, забив два голи і віддав дві результативні передачі. 

Виступав за збірні Нідерландів різних вікових категорій. Свого часу за талановитого гравця вели боротьбу Рома, Айнтрахт і Лідс. Transfermarkt оцінює його у 700 тисяч євро.

Раніше ми повідомляли, що склад луганської Зорі поповнив фіналіст Ліги Європи.