З Політилом та Балашовим: в Одесі може з’явитися ще один професійний клуб

Переглядів 1754
Дмитро Котков Дмитро Котков
3 голоси
З Політилом та Балашовим: в Одесі може з’явитися ще один професійний клуб
Стадіон Чорноморець. Фото: Google
Одеський Титан може набути статусу професійного. Клуб уже підсилився досвідченими українськими футболістами Сергієм Політилом та Віталієм Балашовим.

Цілком ймовірно, що у недалекому майбутньому в Одесі може з'явитися ще один професійний клуб. Про це повідомляє видання UA-Футбол.

Такі амбітні плани є у місцевого колективу Титан, який поки що грає на аматорському рівні. Команда, яку очолює відомий у минулому футболіст одеського Чорноморця, Дніпра, тернопільської Ниви та СК Миколаїв Юрій Куліш, має наміри поборотися за право отримати путівку до когорти майстрів у всеукраїнських змаганнях серед аматорів нового сезону. З цією метою керівництво Титану вирішило посилити не тільки клубний штаб, а й ігровий склад.

На роль начальника команди запрошено колишнього тренера Чорноморця Андрія Телесненка, а середня ланка та напад поповнилася екс-«моряками» – 34-річним Сергієм Політилом та 32-річним Віталієм Балашовим. Послуги Політила не знадобилися Чорноморцю, а Балашов завершив свої виступи у казахстанському Турані.

  • Одесу в чемпіонаті України вже представляють два професійні клуби.
  • Чорноморець виступає в УПЛ, а Реал Фарма грає в Першій лізі.