З Супрягою, але без Кулача: Динамо показало заявку на новий сезон УПЛ 2022/2023

Переглядів 487
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
З Супрягою, але без Кулача: Динамо показало заявку на новий сезон УПЛ 2022/2023
Гравці Динамо, фото: ФК Динамо
Перед початком нової кампанії Української Прем'єр-ліги 2022/2023 київське Динамо опублікувало свою заявку, що налічує 50 футболістів, поділених за списками А та В.

Новий сезон чемпіонату України стартує 23 серпня. Перед його початком Динамо оприлюднило свою заявку на участь у змаганнях, у якій опинилися 50 футболістів.

Заявка Динамо на сезон УПЛ 2022/23 по списку А

  • Голкіпери: Денис Бойко, Георгій Бущан;
  • Захисники: Владислав Дубінчак, Микита Бурда, Олександр Караваєв, Томаш Кендзьора, Денис Попов, Микита Кравченко, Олександр Тимчик, Олександр Сирота.
  • Півзахисники: Віталій Буяльський, Олександр Андрієвський, Денис Гармаш, Віктор Циганков, Сергій Сидорчук, Микола Шапаренко, Володимир Шепелєв.
  • Нападники: Артем Бесєдін, Денис Антюх, Владислав Супряга.
 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от FC Dynamo Kyiv official (@fc_dynamo_kyiv)

Зі списком Б можна ознайомитися, перейшовши за посиланням. Саме у цьому списку опинилися голкіпер Руслан Нещерет та захисник Ілля Забарний.

У заявці знайшлося місце лише одному легіонеру – Томашу Кендзьорі. І не знайшлося місця для форварда Владислава Кулача, контракт із яким розрахований до літа 2023 року. Минулого сезону він провів у складі киян п'ять матчів, у яких забив один гол.

Кулач мав серйозні проблеми зі здоров'ям. Екс-нападник Ворскли переніс операцію на серці у Німеччині, в результаті якої він опинився поза футболом на 73 дні та пропустив 14 матчів київського клубу.

Динамо стартує в УПЛ 28 серпня матчем другого туру проти Дніпра-1, що пройде у Львові.

X