«З таким тріо можна прагнути виграти все»: Шевченко назвав улюблених гравців Ман Сіті та Інтера

Переглядів 829
Ілля Деулін Ілля Деулін
1 голос
«З таким тріо можна прагнути виграти все»: Шевченко назвав улюблених гравців Ман Сіті та Інтера
Андрій Шевченко. Фото: Google
Колишній нападник Мілану Андрій Шевченко розповів, яким гравцям у командах-фіналістах Ліги чемпіонів сезоні 2022/2023 симпатизує, а також поділився своїми спогадами щодо цього турніру.

Перед стамбульським фіналом Ліги чемпіонів між Манчестер Сіті та Інтером журналіст польського видання Sportowefakty Пьотр Кожмінський поцікавився у Андрія Шевченка, які футболісти у складах кожної з команд йому подобається.

«В Манчестер Сіті подобаються Кевін де Брюйне, Ерлінг Холланд та Ілкай Гюндоган. Дуже люблю дивитися їх гру. З таким тріо можна прагнути виграти все», – почав з англійської команди колишній форвард Мілану.

Окрім Манчестер Сіті, у Шевченка є улюблені гравці і в Інтері. 

«В Інтері теж є, на кого подивитися. Хоча б Лаутаро Мартінес чи Ромелу Лукаку. Ще також Едін Джеко. Вже ці три прізвища показують, яким потужним є Інтер. Вони можуть швидко дістатися воріт суперника, а там кожен може використати передачу». 

Хосеп Гвардіола. Фото: Google

 Також колишній тренер збірної України відзначив, в кого, на його думку, перевага на тренерській лавці:

«На тренерській лавці перевага за Манчестер Сіті. Мова про Пепа Гвардіолу. Що тут багато скажеш? Гвардіола – один із найбільших тренерських геніїв. Тут нема над чим дискутувати».

Наостанок Шевченко згадав попередній фінал Ліги чемпіонів у Стамбулі, який його Мілан у серії пенальті програв Ліверпулю:

«Як Мілан програв, всі ми знаємо. І очевидно, що я не згадую цей матч з кращої сторони. Це не дуже приємне почуття, коли доходиш так далеко, так близько до цього кубку, а хтось виявляється кращим. Це завжди боляче, хоча тішуся, що хоч раз Лігу чемпіонів виграти вдалося».

  • Андрій Шевченко з 1999 по 2006 рік, а також в сезоні 2008/2009 виступав за Мілан. 
  • За вісім років у команді він двічі грав у фіналі Ліги чемпіонів:
  • у 2003 році Мілан у серії пенальті (3:1) переміг Ювентус, а сам Шевченко забив переможний пенальті,
  • два роки потому в післяматчевих пенальті нападник свій пенальті не забив, через що Мілан з рахунком 2:3 програв Ліверпулю.