«За Абрамовича Челсі завойовував трофеї»: колишній гравець Динамо та Шахтаря розкритикував «пенсіонерів» через Мудрика

Переглядів 2457
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«За Абрамовича Челсі завойовував трофеї»: колишній гравець Динамо та Шахтаря розкритикував «пенсіонерів» через Мудрика
Андрій Канчельскіс. Фото: Google
Колишній півзахисник національної команди Росії Андрій Канчельскіс розкритикував лондонський "Челсі" через ситуацію навколо українського вінгера Михайла Мудрика і результатів команди в нинішньому сезоні.

Андрій Канчельскіс вважає, що власник Челсі Тодд Боелі не мав права впускати в роздягальню команди Михайла Мудрика і його агента в той момент, коли українець ще не став гравцем лондонців.

«Роздягальня - це дійсно свого роду сім'я, і сторонні не мають права туди входити. Не знаю, чому пустили агента Михайла Мудрика, але це досить дивно. 

Тому в Челсі і відбувається бардак: адже він твориться і в керівництві, і в колективі. Думаю, що після відходу Романа Абрамовича Челсі, звичайно, перетворився з топ-клубу АПЛ на посміховисько. Це правда».

Також Канчельскіс заявив, що за часів, коли лондонцями володів російський олігарх Роман Абрамович, команда мала значно кращий та успішніший вигляд.

«За Абрамовича лондонці перевтілилися і регулярно завойовували титули, брали Лігу чемпіонів, виходили у фінали. Солідарний з уболівальниками: вони мають рацію в усьому. 

Бажаю їм удачі, і щоб вони ще коли-небудь отримали такого керівника, як Абрамович», - сказав Канчельскіс в інтерв'ю пропагандистському телеканалу RT.

Нагадаємо, що Канчельскіс народився і виступав в Україні за кіровоградську Зірку, Динамо і Шахтар. Після розвалу СРСР прийняв громадянство РФ. У Європі захищав кольори багатьох команд: Манчестер Юнайтед, Евертон, Фіорентина, Рейнджерс і Саутгемптон.

Завершував кар'єру гравця Канчельскіс у російських Крильях Совєтов і Сатурні.