«За Почеттіно шансів заграти в Челсі стане ще менше»: Федорчук – про майбутнє Мудрика за нового тренера

Переглядів 6956
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
«За Почеттіно шансів заграти в Челсі стане ще менше»: Федорчук – про майбутнє Мудрика за нового тренера
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Колишній головний тренер Миколаєва, Полтави та Таврії Олег Федорчук оцінив шанси українського вінгера Михайла Мудрика заграти в Челсі при Маурісіо Почеттіно.

В ексклюзивному інтерв’ю для FanDay.net Олег Федорчук зауважив, що при Почеттіно у Мудрика шансів стати основним гравцем Челсі стане менше. Фахівець перелічив причини, які можуть завадити українцю.

«Почеттіно, якщо брати його тренерську кар'єру в Тоттенхемі, вирізнявся дуже високим рівнем дисципліни. Він мав мало футболістів, яким він дозволяв грати в суто атакувальний футбол.

Представники, скажімо так, футбольної нації таки дисципліновані, вони люблять грати на результат. Тому, якщо прагматично підходити чи риторично відповідати, то Мудрик матиме ще менше шансів».

Федорчук заявив, що Мудрику буде складно, адже вінгер слабкий у тактичному плані, але екснаставник Таврії відзначив і сильні сторони гравця збірної України.

«Йому буде складно. Футболісти важко змінюють стиль. Тим більше у тактичному плані Мудрик дуже бідний. У нього яскравий козир – це дриблінг, швидкісне ведення м'яча та вибухова гра. Та й усе на цьому. Те, що він залишається означає, що була домовленість із керівництвом клубу, щоб не виглядати смішно», — сказав Федорчук.

  • Мудрик перейшов до англійського клубу у січні цього року з донецького Шахтаря за 100 мільйонів євро разом з бонусами.
  • У АПЛ він зіграв 15 матчів, в яких віддав дві результативні передачі та отримав одну жовту картку.
  • Контракт українця з Челсі розрахований до 2031 року.