За прикладом Мудрика: Челсі може перехопити чергового таланта в Арсенала

Переглядів 1226
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
За прикладом Мудрика: Челсі може перехопити чергового таланта в Арсенала
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Власник лондонського Челсі Тодд Боелі буде брати участь у боротьбі за лідера Вест Хема та півзахисника збірної Англії Деклана Райса з Арсеналом.

Головна трансферна ціль Челсі на літо 2023 – 24-річний півзахисник Вест Хема Деклан Райс. Влітку «аристократи» зійдуться у битві за гравця збірної Англії з Арсеналом.

Відомий італійський інсайдер Фабріціо Романо нещодавно повідомив, що «каноніри» почали формувати свою першу офіційну заявку на Райса, і ймовірний відхід лідера Граніта Джаки до леверкузенського Байєра може зіграти вирішальну роль у цьому переході.

«Втім, аналогічна ситуація розігралася у січні із Михайлом Мудриком. Здавалося, що українцеві судилося перейти до Арсеналу, але саме Челсі заручився його послугами, виклавши за нього 88 мільйонів фунтів», – пише football.london.

Арсенал на відміну від Челсі працює за іншою трансферною стратегією, купуючи потрібних гравців та відмовляючись платити дуже великі гроші.

«Якщо Арсенал продовжить цю тенденцію, це може залишити двері відчиненими для Боелі, щоб знову увірватися.

У минулому сині не стримувалися від того, щоб витрачати гроші на гравців, і можуть легко відповідати 90 мільйонів фунтів за Райса».

Контракт Райса з Вест Хемом діє до 30 червня 2024 року. Transfermarkt оцінює англійця у 80 мільйонів євро.

Нагадаємо, що взимку 2023 року до Челсі перейшов 22-річний український вінгер Михайло Мудрик. За цей час українець встиг зіграти 15 матчів за синіх та зробити два асисти.