Забарний поїде грати в АПЛ, Мудрик у шорт-листі Арсеналу: гарячі трансферні новини про гравців збірної України

Переглядів 436
Артем Войцеховський Артем Войцеховський
1 голос
Забарний поїде грати в АПЛ, Мудрик у шорт-листі Арсеналу: гарячі трансферні новини про гравців збірної України
Ілля Забарний і Михайло Мудрик. Колаж: Український Футбол
Гранди українського футболу можуть продати своїх молодих виконавців до клубів англійської Прем’єр-ліги до закриття трансферного вікна, тобто у найближчі два дні.

Захисник Динамо Ілля Забарний може приєднатися до одного з клубів АПЛ, який вже надіслав Динамо офіційний запит. Про це повідомив журналіст Ігор Циганик, у якого була розмова з президентом «біло-синіх» Ігорем Суркісом.

Який саме клуб цікавиться Забарним, невідомо, але раніше йшла мова про інтерес до захисника з боку Тоттенгема. Щоправда, «шпори» днями досягли згоду щодо трансферу аргентинця Крістіана Ромеро, який теж закриває центр захисту. 

Лівий вінгер Шахтаря Михайло Мудрик знаходиться у шорт-листі лондонського Арсенала, який має намір підсилити фланг до закриття трансферного вікна. Пріоритетною ціллю «гармашів» є Педру Нету з Вулвергемптона, повідомляє журналіст видання The Athletic Девід Орштейн.

Раніше Евертон, за який грає наш Віталій Миколенко, пропонував 30 мільйонів євро за Мудрика, але Шахтар не задовольнила така пропозиція. 

Діючий контракт 19-річного Забарного розрахований до літа 2026-го, а 21-річного Мудрика – до кінця того ж року.