Забарний вперше вийшов у старті Борнмута і став лідером за одним показником: відома оцінка українця за матч АПЛ

Переглядів 5889
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Забарний вперше вийшов у старті Борнмута і став лідером за одним показником: відома оцінка українця за матч АПЛ
Ілля Забарний. Фото: Google
Колишній динамівець Ілля Забарний плідно відіграв у матчі 36 туру АПЛ. За підсумками гри, українець став найкращим гравцем Борнмута за процентом точних передач.

Ексдинамівець Ілля Забарний вперше вийшов у стартовому складі Борнмута на матч англійської Прем'єр-ліги, але допомогти здобути очки своєму клубі в грі проти Крістал Пелесу українцю не вдалося.

Дублем у складі «орлів» вистрілив Еберечі Езе, який забивав на 39-й і 58-й хвилинах.

Забарний провів на полі увесь матч: виконав 61 передачу, з яких 55 - точних. Це 91 % и за цим показником українець став найкращим у складі Борнмута. Від авторитетного порталу WhoScored Забарний отримав за матч оцінку 6.3 бали. 

Також Забарний зробив один вдалий дриблінг, здійснив один вдалий відбір та перехоплення, п'ять виносів мяча і виграв одне верхове єдиноборство.

Незважаючи на поразку, Борнмут Забарного йде 14 мічці у турнірній таблиці й гарантував собі місце в АПЛ на наступний сезон.

Крістал Пелас має 43 бали і посідає 12-ту сходинку. У наступному турі команда Забарного 20 травня прийме Манчестер Юнайтед, а Крістал Пелас того ж дня на виїзді зійдеться з Фулгемом.