«Забираємо без проб і кастингів»: Решетнік висловився про участь Мудрика в шоу «Холостяк»

Переглядів 5827
Дмитро Котков Дмитро Котков
4 голоси
«Забираємо без проб і кастингів»: Решетнік висловився про участь Мудрика в шоу «Холостяк»
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Відомий український телеведучий Григорій Решетнік написав, що українського вінгера Челсі Михайла Мудрика можуть взяти до шоу «Холостяк» без проб та кастингів.

Український футболіст лондонського Челсі Михайло Мудрик у себе в інстаграмі запостив публікацію у формі Челсі та підписав її словами: «Не можу дочекатися початку. Приходьте робити Лондон синім».

Своїми лайками та коментарями відреагували на пост Мудрика офіційна сторінка Челсі, лідери лондонської команди Рахім Стерлінг та Мейсон Маунт, а також інші футболісти «аристократів».

Відреагував на публікацію Мудрика і відомий український телеведучий Григорій Решетнік, який прославився своєю роботою на шоу «Холостяк». На коментар Решетніка відреагував один з користувачів, який натякнув, що Мудрик є гарним кандидатом для популярної телепередачі. На це Григорій відповів фразою «Забираємо одразу без проб і кастингів».

Челсі на даний момент з 28 очками в активі знаходиться на десятому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги Англії. Додамо, що вже 21 січня лондонці зіграють на виїзді з Ліверпулем в рамках центрального матчу АПЛ (початок зустрічі о 14:30). 

У першій частині цього сезону Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

X