Забиває лише Валенсія: збірна Нідерландів зіграла внічию з командою Еквадору

Переглядів 1614
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Забиває лише Валенсія: збірна Нідерландів зіграла внічию з командою Еквадору
У поєдинку другого туру групового етапу чемпіонату світу-2022 збірна Нідерландів зіграла із командою Еквадору. Матч завершився внічию з рахунком 1:1.

Нідерландська команда у дебюті зустрічі відкрила рахунок. На шостій хвилині Гакпо відправив м'яч у лівий кут з-за меж штрафного майданчика. Зазначимо, що вінгер збірної Нідерландів відзначився у другому матчі поспіль.

Еквадор відповів на 32-й хвилині. Валенсія прицільно пробив у лівий нижній кут воріт, але Нопперт виконав надзвичайний сейв.

В компенсований час еквадорці зрівняли рахунок, але арбітр скасував взятті воріт через офсайд.

На 49-й хвилині Еквадор все-таки забив м’яч у ворота Нідерландів. Втратили нідерландці м'яч на своїй половині поля, Еступіньяну вдалося пробити, проте Нопперт відбив. Щоправда Валенсія поцілив з добивання у вже порожні ворота. 

Це вже шостий поспіль забитий м’яч Валенсії на чемпіонатах світу у складі збірної Еквадору. Лише він забиває за еквадорців на мундіалях.

На 58-й хвилині Еквадор мав шанс вийти вперед. Плата зіграв на добиванні, але після його непоганого удару м'яч лише перевірив на міцність поперечину.

Додамо, що на останніх хвилинах травму отримав Валенсія, який не зміг продовжити гру і був замінений.

Нідерланди лідирують у групі А, набравши чотири очки. Збірна Еквадору займає другу позицію, маючи в своєму активі також чотири бали.

X