«Займаю позицію Роналду, мені просто шкода»: Буряк назвав команду і гравця, які розчарують на Чемпіонаті світу

Переглядів 1374
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Займаю позицію Роналду, мені просто шкода»: Буряк назвав команду і гравця, які розчарують на Чемпіонаті світу
Роналду. Фото: Google
Екс-головний тренер Динамо (2005) і збірної України (2002-2003) Леонід Буряк висловився щодо можливих розчарувань ЧС-2022. Він виніс вирок п'ятиразовому володарю «Золотого м'яча».

Буряк в ексклюзивному інтерв’ю для Fanday.net поділився своїми очікуваннями від Чемпіонату світу. Екс-тренер Динамо виділив команду та гравця, які, на його думку, провалять цей ЧС-2022.

«Про гравців я не хотів би та не можу говорити: це все фізіологія, кожен може мати свої проблеми. Португалія та Роналду? Коли футболісту потрібно закінчувати і його випускають на три хвилини, але в нього ім'я є, це Роналду… Якщо ви не хочете випускати його за три хвилини, роздягати його, то це просто…»

Буряк оцінив ситуацію Роналду в Манчестер Юнайтед. Колишній гравець збірної України співчуває зірковому форварду.  

«Роналду – це не хлопчик. Це солідний футболіст, який у своєму житті багато виграв, багато забив та таких у світі 1-2 існує. Я займаю позицію Роналду, мені просто шкода. За три хвилини його просто роздягають, щоб поринути у це…», — заявив Буряк в інтерв’ю для Fanday.net.

Вже сьогодні стартує ЧС-2022. Матч відкриття відбудеться о 18:00 за київським часом. Катар, який є господарем мундіалю, зустрінеться з Еквадором.

X