Захисник Динамо виявився не потрібним: гравець дізнався про рішення клубу через інтернет

Переглядів 14104
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
4 голоси
Захисник Динамо виявився не потрібним: гравець дізнався про рішення клубу через інтернет
Томаш Кендзьора. Фото: ФК Динамо.
Захисник національної збірної Польщі Томаш Кендзьора, після піврічної оренди в грецькому ПАОКу, з нового сезону, знову виступатиме у складі Динамо. Подібна звістка стала для гравця несподіванкою.

Попрощались заочно. Тиждень тому грецький ПАОК зробив заяву, в якій подякували Томашу Кендзьорі за плідну співпрацю та побажав йому успіху в подальшій кар'єрі. Простіше кажучи – вказав на двері. Причому, дуже неввічливо.

Про те, що потрібно збирати речі і повертатися до столиці України Томаш Кендзьора дізнався з новин.

«Перед закінченням сезону я розмовляв зі спортивним директором ПАОКу і отримав від нього трохи інше повідомлення. Про те, що я йду з клубу, дізнався з Інтернету», – цитує Кендзьору сайт Sport.pl.

Взимку Кендзьора був відданий Динамо в оренду до ПАОКу. Спочатку мав мало ігрової практики, але з часом завоював місце в основному складі. Зіграв 10 поєдинків, забив один гол.

Тож рішення про непродовження оренди стало для Кендзьори громом з ясного неба.

«Я прийшов у клуб, коли йшли ігри. У мене була перерва, тому що українська ліга не грала. Треба було трохи підготуватися, а потім я отримав травму. Але коли я був здоровий, я грав все від початку до кінця», – сказав Кендзьора.