Захисник молодіжної збірної України перебрався в Австрію: раніше його відправляли у Шахтар на заміну Кривцову

Переглядів 812
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Захисник молодіжної збірної України перебрався в Австрію: раніше його відправляли у Шахтар на заміну Кривцову
Максим Таловєров. Фото: ФК ЛАСК
Український захисник празької Славії Максим Таловєров змінив клубну прописку. Гравець молодіжної збірної України продовжить кар'єру у чемпіонаті Австрії.

ЛАСК оголосив про оренду українського захисника Славії Максима Таловєрова. Угода підписана до кінця цього сезону.

«У матчах Ліги конференцій проти нас Таловєров був одним із найпомітніших гравців. Ми плануємо використовувати його в центрі опорного півзахисту, де він в основному використовувався у Славії. З ним ми отримуємо дуже сильного гравця, який сильний у повітрі та який запропонує нам нові можливості у півзахисті», – сказав спортивний директор клубу ЛАСК Радован Вуянович.

22-річний українець розпочав поточний сезон у Словані Ліберець на правах оренди. Цікаво, що оренда мала бути до літа 2023 року, але Славія повернула гравця молодіжної збірної України раніше – на початку січня.

У середині грудня минулого року повідомлялося, що Шахтар має намір повернути Таловєрова, який у майбутньому має замінити захисника Сергія Кривцова, який пішов у Інтер Майамі.

Нагадаємо, що Таловєров родом із Донецька і розпочинав свій шлях у великому футболі з академії Шахтаря у 2015 році, проте не зміг зрости до рівня першої команди.

На даний момент ЛАСК посідає третє місце у турнірній таблиці австрійської Бундесліги, набравши 27 очок у 16 матчах. Найближчим матчем нова команда українця зіграє на виїзді проти Альтаха. Зустріч відбудеться 12 лютого.

X