«Вони будуть мати чудову кар’єру»: легіонер Шахтаря назвав чотирьох вихованців клубу з великим майбутнім

Переглядів 445
Ілля Деулін Ілля Деулін
1 голос
«Вони будуть мати чудову кар’єру»: легіонер Шахтаря назвав чотирьох вихованців клубу з великим майбутнім
Георгій Судаков та Михайло Мудрик. Фото: Google
Захисник Шахтаря Лукас Тейлор, який нині тренується з молодіжною командою «гірників», пророкує Михайлу Мудрику, Георгію Судакову, Артему Бондаренку та Анатолію Трубіну велике майбутнє в футболі.

Молодь Шахтаря минулого розіграшу Ліги чемпіонів вразила всю футбольну Європу. Один із цієї плеяди перспективних вихованців – вінгер Михайло Мудрик вже пішов на підвищення.

Втім, на думку захисника Шахтаря Лукаса Тейлора, яку він висловив у інтерв’ю FanDay.net, вже гравець Челсі – не єдиний, хто має світле майбутнє в футболі:

«Важко сказати, хто з цього покоління гарно виступатиме, тому що всі вони відмінні гравці і кожен має різні характеристики. Але я думаю, що четверо гравців із Шахтаря, а саме Мудрик, Судаков, Бондаренко та Трубін – матимуть чудову кар'єру».

  • Близький до того, щоб залишити Шахтар, і воротар Анатолій Трубін, адже вже чималий час голкіпера пов’язують з міланським Інтером та Бенфікою.
  • Угода Трубіна з «гірниками» спливає в червні 2024 року.
  • Минулого сезону воротар взяв участь у 38 матчах Шахтаря, у яких він пропустив 40 м’ячів.
  • В такій ж кількості поєдинків взяв участь і півзахисник Артем Бондаренко, який відзначився десятьма голами і шістьома асистами. Його контракт з Шахтарем чинний до 31 грудня 2025 року.
  • 39 матчів минулого сезону відіграв колега Бондаренка за амплуа Георгій Судаков. У них він забив п’ять м’ячів та виконав 11 результативних передач. Судакова угода з «гірниками» пов'язує до червня 2028 року.