Захисник Шахтаря наштовхнувся на проблему: його дебют за нову команду відкладається

Переглядів 508
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
2 голоси
Захисник Шахтаря наштовхнувся на проблему: його дебют за нову команду відкладається
Марлон. Фото: ФК Флуміненсе
Бразильський захисник Шахтаря Марлон, який на правах оренди перейшов до рідного Флуміненсе, не зможе дебютувати за клуб ще протягом двох турів.

Марлон не зможе зіграти за Флуміненсе, до якого перейшов на правах оренди із Шахтаря, ще протягом двох матчів чемпіонату Бразилії.

Справа в тому, що бразильський центральний захисник отримав червону картку в останній грі за Монцу у італійській Серії А, де проводив минулий сезон. На виїзді у Аталанти команда Раффаелє Палладіно програла із рахунком 2:5, а Марлон отримав пряму червону картку на 71-й хвилині.

Саме через це він не може бути доступним для Флуміненсе на матчі проти Фламенго (16 липня) та Корітіби (25 липня), а його дебют відкладається до гри із Сантосом (29 липня), повідомило видання O Globo.

  • Захисник виступав за рідний клуб до 2016 року, коли пішов до Барселони на правах оренди, а через сезон був викуплений за п'ять мільйонів євро.
  • Марлон перейшов в Шахтар у 2021 році із Сассуоло за 12 мільйонів євро. За «гірників» він провів 22 матчі та виграв із ними Суперкубок України.
  • Після початку повномасштабної війни рф проти України Марлон призупинив угоду із Шахтарем і покинув країну.
  • Контракт бразильця з донецьким клубом чинний до 30 червня 2026 року.
  • Після 14 зіграних турів Флуміненсе посідає четверте місце в чемпіонаті Бразилії.