Захотіли бути ближче до України: Дніпро-1 змінив домашній стадіон для єврокубкових поєдинків

Переглядів 259
Артем Войцеховський Артем Войцеховський
1 голос
Захотіли бути ближче до України: Дніпро-1 змінив домашній стадіон для єврокубкових поєдинків
Стадіон «Локомотив» у Кошице. Фото: Google
Дніпровський клуб планував приймати своїх суперників у Лізі Європи на домашній арені Дунайської Стреди, але з логістичних причин був змушений змінити своє рішення і обрати інший словацький стадіон.

Домашні поєдинки у єврокубках команда Олександра Кучера буде проводити на стадіоні «Локомотив» у словацькому Кошице, повідомляє Buckaro Banza. Від варіанту з MOL Arena в Дунайській Стреді було вирішено відмовитися через не досить зручну логістику.

Відстань від українського кордону до Кошице складає 95 км, у той час як Дунайська Стреда розташована в 500 км від нього. 

«Локомотив» може прийняти 10 787 глядачів і є домашньою ареною колишнього чемпіона Словаччини, а нині клубу другого дивізіону Кошице, за який виступає українець Олександр Голіков.

Перший матч на арені залізничників Дніпро-1 зіграє 18 серпня у рамках плей-оф раунду Ліги Європи. Суперником українського клубу стане переможець пари АЕК (Ларнака, Кіпр) – Партизан (Белград, Сербія). Перший матч цих команд завершився перемогою острів’ян з рахунком 2:1.

У разі успішного подолання кваліфікаційного бар’єру Дніпро-1 зіграє на груповій стадії Ліги Європи. У іншому випадку на нашу команду чекає група Ліги конференцій.

Домашні матчі УПЛ Дніпро-1 планує грати в Ужгороді.