«Закликаємо УАФ розглянути розробити норми»: директор Шахтаря зробив важливу заяву для вболівальників

Переглядів 1164
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Закликаємо УАФ розглянути розробити норми»: директор Шахтаря зробив важливу заяву для вболівальників
Дмитро Кириленко. Фото: Шахтар
Комерційний директор донецького Шахтаря Дмитро Кириленко висловився на підтримку повернення вболівальників на українські стадіони з наступного сезону.

Після початку повномасштабної війни в нашій країні було вжито посилених заходів безпеки, згідно з якими допуск уболівальників на стадіони було заборонено.

Верес запустив продаж квитків на сьогоднішній матч проти Шахтаря, назвавши захід "флешмобом", але швидко відмовився від цієї ідеї, оскільки футбольні інстанції пригрозили рівнянам зняттям очок.

Комерційний директор донецького клубу Дмитро Кириленко підтримав ініціативу Вереса і зробив важливу заяву.

«Я ставлюся з глибокою повагою до менеджменту Вереса. Люди інвестують в інфраструктуру - стадіон, базу, академію. Їхнє бажання грати матчі з уболівальниками на гарному стадіоні, який вони нещодавно побудували, цілком обґрунтоване. 

А їхня ініціатива допомагати ЗСУ заслуговує на глибоку повагу. Їхні дії нам цілком зрозумілі».

Кириленко запропонував спрямовувати кошти, отримані від продажу квитків на матчі, на підтримку Збройних Сил України.

«Ми підтримуємо ініціативу Вереса, тому що самі нещодавно були в подібній ситуації в матчі з Минаєм. Тому закликаємо УАФ розглянути можливість розробити норми, які б дозволяли вболівальникам відвідувати матчі УПЛ у наступному сезоні. 

Ба більше, ми можемо навіть виступити з ініціативою, щоб усі гроші, отримані всіма клубами УПЛ від продажу квитків, було передано ЗСУ», - наводить слова Кириленка сайт UA Футбол.

Раніше Верес і Шахтар були оштрафовані за несанкціонований допуск уболівальників на трибуни під час домашніх матчів УПЛ.