Заміна Мудрика: Йовічевіч розповів, хто може зіграти замість вінгера Челсі у Шахтарі

Переглядів 879
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Заміна Мудрика: Йовічевіч розповів, хто може зіграти замість вінгера Челсі у Шахтарі
Ігор Йовічевіч. Фото: Шахтар
Ігор Йовічевич, що займає посаду головного тренера Шахтаря, підбив підсумки зборів у Туреччині та назвав гравців, які зможуть замінити у складі Михайла Мудрика.

Ігор Йовічевіч в інтерв'ю клубній прес-службі поділився думкою про те, хто може замінити Михайла Мудрика, який пішов до Челсі, у складі донецької команди.

«Криськів може допомогти команді, що й показав в останніх іграх. Після зборів можемо сказати, що це бойова одиниця, яка може грати у складі тієї позиції, яку звільнив Мудрик.

Є ще Ваня Петряк, звісно, але мав невелику травму, тому він не грав зараз. Також є Топалов на позиції латераля, який діє на угорській позиції, добре захоплює простір, має гарний простріл та дуже високу швидкість».

Йовічевіч також розповів про терміни відновлення після травми півзахисника Мар'яна Шведа.

«На жаль, Швед ще має болі. Можливо, він буде готовий за 15–20 днів. Маємо зараз навчитися жити без таких вінгерів, які справді можуть робити різницю на футбольному полі, але зараз шукаємо альтернативу. Це топ-вінгер для нас, для нашої гри», – наголосив Йовичевіч.

Шахтар зіграє із французьким Ренном у рамках 1/16 фіналу Ліги Європи. Поєдинки відбудуться 16 та 23 лютого.

«Гірники» під керівництвом Йовічевича провели 13 матчів, набрали 30 очок і посідають друге місце у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.