«Запропонував договірняк»: джерело повідомило про спроби Павелка знайти підтримку в офісі Зеленського

Переглядів 2381
Павло Клименко Павло Клименко
3 голоси
«Запропонував договірняк»: джерело повідомило про спроби Павелка знайти підтримку в офісі Зеленського
Андрій Павелко. Фото: УАФ
Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко, який перебуває під слідством і може бути усунений з посади, учора, 3 грудня, намагався домовитись про підтримку з боку Володимира Зеленського.

Нагадаємо, Андрій Павелко підозрюється в розкраданні одного мільйона євро на будівництві заводу з виробництва покриттів для футбольних полів і був заарештований, але випущений під заставу.

Як повідомив журналіст Костянтин Андріюк, 3 грудня президент УАФ вирушив до офісу глави держави Володимира Зеленського, щоб заручитися підтримкою.

«Андрій Васильович вирушив до офісу президента України Володимира Зеленського. Там Павелко запропонував договірняк – він готовий добровільно піти з посади президента УАФ, але натомість вимагає призначити його міністром молоді та спорту.

В офісі президента йому чесно заявили – з підозрюваними у кримінальних правопорушеннях справу не матимуть», – написав Андріюк у своєму телеграм-каналі.

Нагадаємо, що днями Павелко та генеральний секретар УАФ Юрій Запісоцький отримали запобіжний захід у два місяці арешту у справі про розкрадання коштів на штучних полях. Щоправда, обидва вийшли під заставу майже 20 млн грн.

Українських футбольних чиновників підозрюють у розкраданні грошей під час будівництва заводу з виробництва штучних футбольних полів.

X