«Зараз це мій рекорд»: Бражко висловився про дебютний гол за Динамо у матчі з ЛНЗ, згадавши Бущана

Переглядів 8183
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Зараз це мій рекорд»: Бражко висловився про дебютний гол за Динамо у матчі з ЛНЗ, згадавши Бущана
Володимир Бражко. Фото: ФК Динамо
Півзахисник київського Динамо Володимир Бражко прокоментував результат поєдинку восьмого туру української Прем'єр-ліги проти черкаського ЛНЗ (4:2).

Коментуючи підсумок гри проти ЛНЗ (4:2), Володимир Бражко, на прохання журналіста, загострив увагу на своєму шикарному голі у ворота черкаського клубу,

«Буває, забиваю подібними ударами на тренуваннях, а тренери мені радять пробувати так і в іграх. У попередніх матчах особливо не було такого моменту, а сьогодні вів м’яч, ніхто мене не зустрічав. Тому і вирішив «перевірити» голкіпера дальнім ударом.

Як порахував Жора Бущан після гри – бив з 32-х метрів. Якщо так, то це поки мій рекорд. Добре, що влучив у самий кут. Дай Боже ще так забивати, аби цей гол не був моїм останнім голом за Динамо»,  – сказав Бражко в інтерв'ю пресслужбі Динамо.

▶️ Відео дебютного голу Володимира Бражко у складі Динамо у ворота ЛНЗ дивіться за ПОСИЛАННЯМ

  • Після перемоги в Черкасах Динамо посідає четверте місце в турнірній таблиці УПЛ, маючи 12 очок та три поєдинки в запасі.
  • В дев'ятому турі команда Мірчі Луческу вдома прийматиме Олександрію. Поєдинок заплановано на перше жовтня. Початок гри о 19:00.
  • Перед поєдинком в УПЛ на біло-синіх чекає гра 1/8 фіналу Кубка України проти київської Оболоні. Матч відбудеться 27 вересня. Початок зустрічі о 17:00.