«Зараз все виглядає таким чином»: коментатор оцінив перспективи Мудрика у Челсі Почеттіно

Переглядів 5406
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
6 голосів
«Зараз все виглядає таким чином»: коментатор оцінив перспективи Мудрика у Челсі Почеттіно
Михайло Мудрик. Фото: Getty Images
Відомий український коментатор Ігор Бойко вважає, що півзахисник лондонського Челсі Михайло Мудрик розпочне сезон в команді Маурісіо Почеттіно в статусі гравця стартового складу.

Нещодавно травми зазнав французький півзахисник Челсі Крістофер Нкунку, якого вважали головним конкурентом Михайла Мудрика.

Відомий коментатор Ігор Бойко вважає, що травма Нкунку головна ознака того, що Мудрик розпочне сезон у стартовому складі Челсі та зіграє проти Ліверпуля в першому турі АПЛ.

«Челсі завжди може купити нового футболіста за 50 чи 100 млн якому 19 років, але зараз все виглядає таким чином, що Мудрик розпочне новий сезон АПЛ в стартовому складі».

Коментатор зазначив, що до травми Нкунку головний тренер Челсі Маурісіо Почеттіно робив ставку на Мудрика як гравця, який може підсилити гру з лави для запасних.

«Це дуже серйозний виклик, адже останні контрольні матчі показували, що Мудрик не буде гравцем старту, що Почеттіно бачить його як футболіста, який виходить на заміну та робить різницю у другому таймі завдяки своїй швидкості, різкості та тому факту, що суперники можуть втомитися», – сказав Бойко у подкасті Вдосвіта.

  • Матч Челсі проти Ліверпуля відбудеться у неділю, 13 серпня, та розпочнеться о 18:30 за київським часом.
  • Взимку 2023 року Мудрик перейшов до Челсі з Шахтаря за 100 млн євро (враховуючи бонуси).
  • У офіційних поєдинках за синіх Михайло поки що не забивав, проте віддав дві гольові передачі у 17 матчах.