«Зараз я б нікуди не йшов»: зірковий екс-легіонер Шахтаря шкодує про свій перехід у топ-клуб АПЛ

Переглядів 2792
Павло Клименко Павло Клименко
3 голоси
«Зараз я б нікуди не йшов»: зірковий екс-легіонер Шахтаря шкодує про свій перехід у топ-клуб АПЛ
Вілліан. Фото: ФК Шахтар
Вінгер Фулхем Вілліан, який раніше виступав за Шахтар, зізнався, що шкодує про свій трансфер з Челсі в Арсенал. 34-річний бразилець зараз вчинив би інакше.

Футболіст Фулхема Вілліан заявив, що шкодує про свій перехід із Челсі в Арсенал на старті кампанії 2020/2021.

«Я шкодую, що залишив Челсі заради Арсеналу. Зараз я б нікуди не йшов. Це життя. Зараз я щасливий у Фулхемі».

Зірковий бразилець сам до кінця не розуміє, чому йому не вдалося заграти в Арсеналі. Найімовірніше, це були якісь особисті моменти.

«Зараз Арсенал літає. Не знаю, чому я не заграв там тоді. Причина була всередині мене, багато що змінилося. Я був схвильований, коли підписав контракт. Я ретельно тренувався, але це просто не спрацювало, от і все», – розповів Вілліан в інтерв'ю виданню Sky Sports.

Зазначимо, що Вілліана можна вважати справжньою легендою Челсі. У складі команди він грав із сезону 2013/14 до сезону 2019/2020. Загалом у складі синіх він провів 339 матчів, у яких забив 63 голи та віддав 62 асисти.

В Арсеналі вінгер провів лише один сезон, де у 37 матчах забив один гол і віддав сім результативних передач.

Починаючи з поточної кампанії, Вілліан виступає за інший лондонський клуб – Фулхем. У його футболці він відіграв у 21 матчі (три голи та три асисти).

З серпня 2007 року до січня 2013 року футболіст виступав за Шахтар (221 матч, 37 голів, 63 асисти). «Гірники» змогли виручити за бразильця 35 мільйонів євро, продавши його в Анжи.

X