«Зарплати в Узбекистані на рівні топ-5 УПЛ»: екс-гравець Металіста 1925 пояснив, чому покинув харківський клуб

Переглядів 2914
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Зарплати в Узбекистані на рівні топ-5 УПЛ»: екс-гравець Металіста 1925 пояснив, чому покинув харківський клуб
Юрій Батюшин. Фото: Металіст 1925
Український півзахисник Юрій Батюшин, який має досвід виступів за харківський Металіст 1925 року, перейшов до Нефтчі з Узбекистану та розповів про причину свого трансферу.

В ексклюзивному інтерв’ю для FanDay.net Юрій Батюшин пояснив, чому вирішив покинути Металіст 1925.

«У мене було бажання виїхати за кордон. Я розумів, що в майбутньому втрачатиму позиції в команді, оскільки там почався поступовий процес омолодження складу. Думав, що отримуватиму менше ігрового часу, а я хотів розвиватися. Плюс далася взнаки фінансова сторона питання».

Також Батюшин поділився фінансовим станом чемпіонату Узбекистану. На його думку, зарплати в цій азійській країні на рівні топ-5УПЛ 

«Зараз, напевно, рівень зарплат у лідерів чемпіонату Узбекистану поступається лише Шахтарю та Динамо. Можливо, зарплати тут на рівні української топ-5 у порівняні з умовами у Дніпрі-1 та Зорі. Думаю, середній фінансовий рівень клубів і в Узбекистані, і в Грузії зараз вище, ніж в Україні», — заявив Батюшин.

Батюшин провів 30 матчів за Металіст 1925, у яких відзначився дев’ятьма голами та п’ятьма асистами. Трансфермаркт оцінює гравця 250 тисяч євро.