«Заслуговує на похвалу його полум'яна мова»: англійська преса розкритикувала Зінченка після матчу Арсенала

Переглядів 10541
Артем Жилінський Артем Жилінський
4 голоси
«Заслуговує на похвалу його полум'яна мова»: англійська преса розкритикувала Зінченка після матчу Арсенала
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Англійська преса розкритикувала лівого захисника Арсеналу та збірної України Олександра Зінченка за його дії на полі у матчі 32-го туру АПЛ із Саутгемптоном (3:3).

Олександр Зінченко вийшов в основі Арсеналу на матч із Саутгемптоном та провів на полі 71 хвилину. За цей час він встиг один раз пробити повз ворота, виграв лише два з семи єдиноборств і зробив 16 втрат м'яча. У результаті статистичний портал SofaScore поставив йому одну з найгірших оцінок.

Англійські журналісти також не вражені грою українця, виділивши лише його потужну промову після другого пропущеного голу.

Standard – 5/10

Постійно вимагав м'яч і підлаштовувався під півзахист, намагаючись вплинути. Втратив Чалета-Цара під час подачі кутового, що призвело до третього голу «святих».

Football London – 5/10

Цілком втратив Чалета-Цара під час третього гола і був спійманий поза позицією під час другого. Багато пропонував в атаці, але робив вразливу оборону Арсеналу.

Goal – 5/10

Почувався не у своїй тарілці. Бракувало самовладання.

90min – 5/10

Заслуговує на похвалу його полум'яна мова, яка допомогла гравцям Арсеналу розібратися в собі і зробити правильні висновки, але це майже все, що він зробив правильно.

26-річний Зінченко провів за Арсенал цього сезону 30 матчів у всіх турнірах, забив один гол і зробив дві результативні передачі.

Арсенал після 32-х турів посідає перше місце у турнірній таблиці АПЛ, маючи у своєму активі 75 очок. На другому місці йде Манчестер Сіті з 70 пунктами та двома іграми в запасі.