«Завдяки сильній роботі Миколенка Салах мав спокійну гру»: англійська преса в захваті від дій українця

Переглядів 3136
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Завдяки сильній роботі Миколенка Салах мав спокійну гру»: англійська преса в захваті від дій українця
Мохамед Салах та Віталій Миколенко. Фото: РА
Лівий захисник Евертона Віталій Миколенко провів повний матч шостого туру англійської Прем'єр-ліги проти Ліверпуля. Мерсісайдське дербі переможця не визначило – 0:0.

Український гравець успішно протистояв своєму опоненту на фланзі, єгиптянину Мохаммеду Салаху. Авторитетне видання Liverpool Echo висико оцінила дії Миколенка в матчі проти Ліверпуля.

«Більшість атак Ліверпуля проходила протилежним флангом, але Миколенко добре справлявся з тим, що траплялося на його шляху. У другому таймі він ще більше посилив свою гру і, зокрема, зупинив Мохамеда Салаха в одній небезпечній контратаці».

Також видання відзначило, що завдяки впевненим діям українського захисника Евертона форвард Ліверпуля Мохамед Салах був непомітним на полі.

«Тільки завдяки сильній роботі Віталія Миколенка Салах мав таку спокійну гру. Український футболіст вправно контролював своїх гравців, і це було справді складним завданням упродовж усіх 90 хвилин».

23-річний Миколенко провів усі шість матчів Евертона цього сезону. Результативними діями українець поки що не відзначився.

У сьомому турі АПЛ "іриски" зіграють на виїзді з лондонським Арсеналом, за який виступає українець Олександр Зінченко. Матч відбудеться 11 вересня.