Заявка Шахтаря на сезон УПЛ: «гірники» дозаявили Ракицького та трьох легіонерів

Переглядів 2817
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
Заявка Шахтаря на сезон УПЛ: «гірники» дозаявили Ракицького та трьох легіонерів
Патрік ван Леувен. Фото: ФК Шахтар
Головний тренер донецького Шахтаря Патрік ван Леувен вніс останні корективи у заявку своєї команди на новий сезон в Українській Прем’єр-лізі.

Заявку сформовано. Час готуватися до першої гри. Головний тренер донецького Шахтаря Патрік ван Леувен визначився з обоймою гравців на котрих розраховуватиме в УПЛ в перших іграх.

В останній момент до заявки «гірників» було вписано захисників Ярослава Ракицького, Максима Данилюка, Єгора Костюка, Педріньо Азеведо, півзахисників Олександра Кострицю, Даниля Кастільйо та Ібрагіма Дабо.

Визначилися в тренерському штабі Шахтаря і щодо представників виключно молодіжного списку Б (33 гравці). Найстаршим серед представників цього списку є 21-річний Богдан В’юнник, який повернувся в донецький клуб після оренди в Австрії. Наймолодший — 16-річний Євген Гармаш. 

В  списку Б наразі лише два легіонери — Кевін Келсі (Венесуела) і Хусрав Тоіров (Таджикистан). Інформує офіційний сайт УПЛ.

  • Літній заявковий період в українському футболі завершиться 1 вересня 2023 року.
  • За підсумками сезону 2022/23 Шахтар став чемпіоном УПЛ та завоював пряму путівку до групового етапу Ліги чемпіонів 2023/24.
  • 29 липня Шахтар розпочне захист чемпіонського титулу поєдинком першого туру УПЛ проти Металіста 1925 (17:00).