ЗАЙВІ КАДРИ ХАРКІВ’ЯН

Переглядів 300
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів
Після крупної поразки від донецького «Металурга» Мирон Маркевич заявив, що «Металіст» запросить десь шість нових футболістів. Мабуть, стільки ж виконавців залишать команду, аби звільнити місця для новачків. Кому може не поталанити, припускав кореспондент

1. Сергій ПШЕНИЧНИХ. 31 рік. У «Металісті» із сезону-2009/10. У грі з «Металургом» через травму не міг зіграти основний центральний захисник Родріго Моледо, тож Мирон Маркевич вирішив довірити місце Сергію Пшеничних. Проте досвідчений захисник не кращим чином показав себе в епізодах з трьома пропущеними м’ячами — останній узагалі забив у свої ворота.

 

 

2. Владімір ДИШЛЕНКОВИЧ. 32 роки. У «Металісті» із сезону-2010/11. До Дишленковича немає особливих претензій, просто він став жертвою зміни в регламенті, через що не витримує конкуренції та навіть не потрапив у заявку на матч із «Металургом».

 

 

 

3. Алехандро ГОМЕС. 25 років. У «Металісті» із сезону-2013/14. Аргентинець незадоволений тим, що не отримує достатньої ігрової практики. До Харкова виступав у італійському чемпіонаті, та не встиг як слід пограти в нашому, як почав проситися назад. З таким бажанням важко від нього щось очікувати.

 

 

4. Кристіан ВІЛЬЯГРА. 27 років. У «Металісті» із сезону-2010/11. Колись у складі харків’ян незамінним здавався інший аргентинець — Джонатан Майдана. Але прийшли нові виконавці, тож про Майдану забули. Так само незамінним один час уважався й Кристіан Вільягра, але прийшов Павло Ксьонз, і легіонер утратив місце на полі. Маркевич сказав, що ніхто нікого тримати не буде.

 

 

5. Володимир ГОМЕНЮК. 28 років. У «Металісті» із сезону-2013/14. Досвідчений нападник тільки цього сезону перебрався у Харків із столичного «Арсеналу», але ще не забив жодного м’яча. А з донецьким «Металургом» підвів команду, заробивши вилучення. Судячи зі сторони, Володимир Гоменюк не відповідає рівню «Металіста».

 

 

6. Андрій БЕРЕЗОВЧУК. 32 роки. У «Металісті» із сезону-2008/09. Він усього тричі виходив на поле нинішнього сезону, щоправда, пропустив багато часу через поважну причину — травму. Трудно сказати, чи зможе він у майбутньому бути корисним команді.

 

 

 

P.S. Нижче своїх можливостей зіграли в останньому турі Марко Девич і Хосе Соса, якого, за чутками, вперто запрошує «Бока Хуніорс». Але, думається, гравцями такого рівня треба дорожити. Також є ще старожили Олег Шелаєв та Ігор Шуховцев, але їхня роль у колективі незначна.

Сергій ТАЛИМОНЧИК.

X