Збірна Шотландії розгромила команду України та вийшла на перше місце у групі Ліги націй

Переглядів 716
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
Збірна Шотландії розгромила команду України та вийшла на перше місце у групі Ліги націй
Збірна України проти команди Шотландії. Фото: Google
Збірна України на виїзді у перенесеному матчі першого туру Ліги націй поступилась національній команді Шотландії з рахунком 0:3. Наші сьогоднішні суперники вийшли на перше місце у групі.
  • Національні команди України та Шотландії до сьогоднішнього матчу зустрічались тричі. Двічі сильнішою була наша команда, а одного разу – шотландці.
  • Останній матч між командами відбувся на стадії півфіналу відбору на ЧС-2022 першого червня. Тоді команда Петракова здобула перемогу з рахунком 1:3.
  • До сьогоднішньої гри українська команда з сімома очками посідала перше місце у групі, а шотландці мали на один заліковий бал менше та йшли на другій сходинці.

На початку гри команди обмінялися небезпечними моментами, проте до голів справа не дійшла. У нашої команди намагався активно рухатись та створювати тиск на захисників Шотландії Довбик.

Згодом господарі поля перехопили ініціативу та раз за разом створювали загрозу для воріт Трубіна. Так продовжувалось близько десяти хвилин, а потім українці затисли суперника на його половині поля. Проте забити гол підопічні Петракова не змогли. 

Потім ініціатива знову перейшла до шотландців. На зворотніх курсах грали команди, але перша половина матчу завершилась у нічию з рахунком 0:0. 

Перші хвилини другої половини зустрічі були за українцями, проте рахунок залишився незмінним, а на 58-й хвилині шотландцям вдалася швидка атака, яка майже завершилась голом, проте Трубін зумів зафіксувати м’яч.

Але господарі поля продовжували тиснути. На 63-й хвилині спочатку українців врятувала поперечка, а через мить надійно зіграв Трубін, а на 70-й уже і голкіпер не допоміг. Макгінн прицільно пробив з меж карного майданчика у стійку, а від якої  м’яч опинився у сітці наших воріт.

За десять хвилин до закінчення основного часу шотландці забили другий гол. Результативний удар на рахунку Дакса, який на 87-й хвилині оформив дубль і довів рахунок до розгромного.

Фінальний свисток арбітра зафіксував  перемогу збірної Шотландії над командою України з рахунком 3:0. 

Після сьогоднішнього матчу наша збірна має зіграти ще дві гри Ліги націй:

  • Вірменія – Україна (24 вересня);
  • Україна – Шотландія (27 вересня).

Раніше ми повідомляли, з якою метою Андрій Шевченко відвідав Мілан

X